Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ηλικιωμένης γυναίκας έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης (6/3) στη Λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Κέντρου Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος».
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Mega, το τροχαίο στη Συγγρού σημειώθηκε στις 11:00 το πρωί, όταν η ηλικιωμένη γυναίκα προσπάθησε να περάσει, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, κάθετα τη Λεωφόρο.
Τότε, ένα αυτοκίνητο την παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν «μάχη» για να την κρατήσουν στη ζωή.
Ο οδηγός του οχήματος, μόλις διαπίστωσε πως παρέσυρε τη γυναίκα, ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και κάλεσε την ΕΛΑΣ και το ΕΚΑΒ, κλιμάκιο του οποίου με ασθενοφόρο τη μετέφερε στο νοσοκομείο.
Αυτό που αξίζει να επισημανθεί είναι ότι στο σημείο δεν υπάρχει διάβαση πεζών, ενώ παραμένει άγνωστος ο λόγος για τον οποίο αποπειράθηκε να διασχίσει κάθετα τη Λεωφόρο Συγγρού.
- Η Όπρα Γουίνφρεϊ αποκαλύπτει για πρώτη φορά μετά από 50 χρόνια το λάθος στο όνομά της
- Η Σάρον Στόουν έκοψε για έναν μήνα τη μαριχουάνα και δηλώνει άρρωστη
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.