Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στην Πάτρα, όταν ένας άνδρας εισέβαλε με όπλο σε φαρμακείο επί της οδού Ακρωτηρίου. Στο σημείο έχει σπεύσει ισχυρή αστυνομική δύναμη, προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση και να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών.
Σύμφωνα με το tempo24, ο δράστης εισέβαλε στο φαρμακείο απαιτώντας σκευάσματα χωρίς ιατρική συνταγή. Η φαρμακοποιός μετά από απειλές του τα έδωσε και κάλεσε την αστυνομία.
Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από έρευνα στο σπίτι του και συνελήφθη. Το όπλο και τα φάρμακα κατασχέθηκαν από τις αρχές.
- «Μην πιστεύετε τίποτα»: Ο Γεωργιάδης ανέβασε την περιβόητη φωτογραφία με την άγνωστη γυναίκα
- Αρναούτογλου: Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιανός από τον σοβαρό τραυματισμό παίκτη του Survivor
- Σοκάρουν μαρτυρίες για την Ηλιούπολη: «Ζήτησαν τα κλειδιά της ταράτσας και έπεσαν»
- Business coach αποκαλύπτει πώς θα μαζέψεις 4.500 ευρώ τον χρόνο αν κόψεις αυτές τις πέντε συνήθειες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.