Μενού
diadilosi gia gynaikoktonia
Διαδήλωση | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η 43χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού στη Σαλαμίνα είναι το τελευταίο θύμα της έμφυλης βίας που ασκείται από τους άνδρες στις γυναίκες, αφού ο 71χρονος σύντροφός της την πυροβόλησε –με κυνηγετική καραμπίνα– δύο φορές.

Αυτό που προκαλεί προβληματισμό στη γυναικτονία της Σαλαμίνας, είναι ότι η νεαρή γυναίκα είχε απευθυνθεί κι άλλες φορές στις αρμόδιες Αρχές καταγγέλλοντας τον 71χρονο για ενδοοικογενειακή βία, ωστόσο δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Η αστυνομία στη Σαλαμίνα συμβούλευε τη γυναίκα να φύγει από το σπίτι της και για τον λόγο αυτό μετακόμισε στο σπίτι της μητέρας της, στα Αμπελάκια, όμως τη βρήκε ο 71χρονος δολοφονώντάς την. Το Twitter ξέσπασε για τη νέα γυναικοκτονία, καθώς και για την ολιγωρία των αρμόδιων φορέων στην άσκηση δίωξης και σύλληψης του άνδρα.

«Ούτε οι καταγγελίες, ούτε οι μηνύσεις ούτε τα panic buttons μας σώζουν. Από τύχη ζούμε. Τι άλλο χρειαζόταν για να του ασκηθεί δίωξη; Άλλη μία γυναικοκτονία» ήταν μερικά από τα σχόλια των χρηστών για το περιστατικό.

 
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA