Η τοπική κοινότητα της Τυλίσου ζει μέρες απόλυτης θλίψης μετά τον αιφνίδιο θάνατο ενός δύο ετών κοριτσιού, το οποίο κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο με τη μητέρα του. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει όλη την περιοχή, καθώς η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και σεβαστή από τους κατοίκους του χωριού.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν το παιδί ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Η μητέρα του σταμάτησε αμέσως το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και προσπάθησε να το βοηθήσει, αλλά δυστυχώς το κοριτσάκι κατέληξε στην αγκαλιά της, σύμφωνα με πληροφορίες του maleviziotis.gr.
Η οικογένεια, η οποία έχει ακόμη δύο παιδιά – ένα αγόρι και ένα κορίτσι – βρίσκεται βυθισμένη στην αμέτρητη θλίψη και η απώλεια αυτή έχει προκαλέσει απέραντη οδύνη στην τοπική κοινωνία της Τυλίσου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.