Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της Super League, καθώς οι διαιτητές βάζουν τέλος στην αποχή που κήρυξαν, ενώ σύγχυση επικράτησε νωρίτερα με τους ξένους «ρέφερι». Όλα αυτά με φόντο τα επεισόδια στου Ρέντη και τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το gazzetta.gr, από την στιγμή που αποφασίστηκε η συνάντηση με τον Γιάννη Οικονόμου, οι Έλληνες «άρχοντες» των αγώνων κλήθηκαν να ψηφίσουν αν θα τερματίσουν την αποχή τους.

Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ψηφίστηκε να βάλουν τέλος στην αποχή και έτσι το πρωτάθλημα της Super League θα αρχίσει κανονικά αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το μπλέξιμο με τους ξένους διαιτητές

Νωρίτερα, η UEFA δια μέσω του πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Ρομπέρτο Ροσέτι, ενημέρωσε την ΚΕΔ πως κάλεσε όλους τους διεθνείς διαιτητές που βρίσκονται στη δικαιοδοσία της να μην αποδέχονται σχετικές προσκλήσεις που λαμβάνουν από την Ελλάδα.

O λόγος ήταν τα όσα έχουν κατά καιρούς συμβεί εναντίον τους, αλλά και οι απειλές που δέχθηκαν εσχάτως οι Έλληνες διαιτητές που οδήγησαν στην πρόσφατη αποχή τους από τα παιχνίδια της Super League.

Μετά όμως από την απόφαση ότι η αποχή των Ελλήνων διαιτητών έληξε, πραγματοποιήθηκε νέα ενημέρωση ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι οι ξένοι «ρέφερι» θα «σφυρίζουν» κανονικά τους αγώνες της Super League.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA