Μενού
Τροχαίο στην Ξάνθη
Διαλυμένο το αυτοκίνητο στην Ξάνθη | Xanthinews.gr
  • Α-
  • Α+

Τέσσερις νεκροί, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, και τρεις ελαφρά τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός του σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στην Ξάνθη, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Το τροχαίο δυστύχημα στην Ξάνθη σημειώθηκε σήμερα το πρωί (16/6) στο ύψος του 11ου χιλιομέτρου της Παλαιάς Εθνικής Οδού με την Καβάλα, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να κάνουν λόγο πως όλοι οι νεκροί είναι μικροί σε ηλικία.

Τροχαίο στην Ξάνθη
Τροχαίο στην Ξάνθη | Xanthinews.gr

 

Τροχαίο στην Ξάνθη
Τροχαίο στην Ξάνθη | Xanthinews.gr

 

Τροχαίο στην Ξάνθη
Τροχαίο στην Ξάνθη | Xanthinews.gr

Η έκταση της σύγκρουσης στην Ξάνθη ήταν τέτοια, μάλιστα, που το αυτοκίνητο διαλύθηκε και «κόπηκε στα δύο», ενώ το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους τοπικής επιχείρησης.

Ξάνθη: Το χρονικό του τροχαίου

Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δύο γυναίκες και δύο άνδρες μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (16/6) στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του 11ου χιλιομέτρου της Παλαιάς Εθνικής Οδού με την Καβάλα.

Στην επιχείρηση για την ανάσυρση των τεσσάρων ατόμων, απόρροια του τροχαίου στην Ξάνθη, επιχείρησαν, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα της Υπηρεσίας.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ, της Τροχαίας και του Πυροσβεστικού Σώματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, για να διευκρινιστεί πώς ακριβώς σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο στην Ξάνθη.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα, ότι το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα φέρεται να συγκρούστηκε με λεωφορείο, ενώ τραυματίστηκαν αρκετοί άνθρωποι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA