Μενού
sepolia.jpg
Δίκη για την υπόθεση της μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό. | ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

«Μια λέξη μόνο θα σας πω. Να υπάρξει δικαιοσύνη, να βγάλει τη μάνα από εκεί και να κρεμάσει τους ανώμαλους. Αυτό είναι λογικό. Να τους κρεμάσει», είπε στην εκπομπή Live News του Mega η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό.

Να σημειωθεί ότι με την κατάθεση της θείας της 12χρονης, η οποία πρώτη αντιλήφθηκε πως υπάρχει θέμα με το παιδί, θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της ανήλικης.

Στη σημερινή ακροαματική διαδικασία (08/01) έγινε η κλήρωση ενόρκων και η ανάγνωση καταλόγου των 14 μαρτύρων κατηγορίας.

Επίσης έγινε δεκτό από το δικαστήριο το αίτημα από την πλευρά της υποστήριξης της κατηγορίας για να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων των θυρών.

Νωρίτερα, η αδερφή της ανήλικης από τα Σεπόλια έκανε έκκληση στα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη δικαστική αίθουσα να αποχωρήσουν, προκειμένου να αρχίσει η δίκη.

Αφού ευχαρίστησε τους αλληλέγγυους για τη συμπαράστασή τους, τούς παρακάλεσε να σταματήσουν να φωνάζουν συνθήματα και να απομακρυνθούν.

Σεπόλια: Τι είπε η γιαγιά της 12χρονης

«Ήρθαμε να δικαιωθεί η μάνα και η αδερφή μου, σας παρακαλώ πολύ, θα περάσει το 18άμηνο και θα βγουν όλοι έξω από τη φυλακή. Σας παρακαλώ πολύ και σας ευχαριστώ», τόνισε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων.

Η γιαγιά της 12χρονης είπε επίσης στο Mega: «Εδώ είμαι, εδώ είμαστε όλοι. Την είδα (σ.σ. την μητέρα 12χρονης). Πώς θέλατε να είναι; Όταν τον αντίκρισε έπαθε… Εγώ καλά είμαι. Προσπαθώ να είμαι καλά. Είμαι η κολόνα του σπιτιού. Έχω υποχρεώσεις και πρέπει να αντέχω».

Να σημειωθεί ότι στο εδώλιο θα καθίσουν 26 άτομα για τη συστηματική και σεξουαλική κακοποίηση του 12χρονου παιδιού.

Εγκέφαλος της υπόθεσης, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ο 54χρονος ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ από τον Κολωνό που κατηγορείται για τον βιασμό κατ΄εξακολούθηση, τη διακεκριμένη μαστροπεία της ανήλικης, παιδική πορνογραφία και οπλοκατοχή.

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση, αποδίδεται μέσω του κατηγορητηρίου στην 38χρονη μητέρα της 12χρονης, που θα δικαστεί για διακεκριμένη μαστροπεία και για διακεκριμένη πορνογραφία ανηλίκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA