Μενού
 γαμος
Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (25/8), κατά τη διάρκεια γάμου που τελέστηκε σε εκκλησία του Πύργου.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, κατά τη διάρκεια της τελετής και τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή ίνα φοβήται τον άνδρα» η νύφη πάτησε το πόδι του γαμπρού, με τον ίδιο να βγαίνει εκτός εαυτού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ από μαρτυρίες καλεσμένων, ο γαμπρός γύρισε προς το μέρος της νύφης χτυπώντας την στο πρόσωπο, με τους συγγενείς της να επιτίθενται στον γαμπρό και το μυστήριο να διακόπτεται.

Ο κόσμος φέρεται να έτρεχε πανικόβλητος να βγει από την εκκλησία, ενώ στο σημείο έσπευσαν και δυνάμεις της Αστυνομίας. Μάλιστα, η νύφη λιποθύμησε, ενώ άτομο από το στενό της κύκλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μετά από όσα διαδραματίστηκαν, ο γάμος συνεχίστηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...