Δεν γνωρίζουμε αν είναι πρώτη φορά στα χρονικά, ωστόσο δεν είναι σύνηθες το περιστατικό που έλαβε χώρα εχθές στην «έκτακτη» κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.
Υπενθυμίζεται, ότι εχθές λόγω των Χριστουγέννων σήμερα (25/12), έγιναν οι κήρώσεις Τζόκερ και ΛΟΤΤΟ που γίνονται την Πέμπτη.
Ωστόσο, ενώ η διαδικασία κυλούσε κανονικά ξαφνικά «κόλλησε» η κληρωτίδα και χρειάστηκε να φέρουν εφεδρική με την αγωνία να κορυφώνεται.
Ο παρουσιαστής στην ΕΡΤ, είπε μάλιστα, με χιούμορ είπε ότι «υπάρχουν περισσότερες περιπτώσεις να κερδίσεις το ΛΟΤΤΟ, παρά να κολλήσει η κληρωτίδα».
- Το πέσιμο ΠΑΣΟΚ στους δημοσκόπους, η δύναμη του Τσίπρα στην Αττική και το λάθος του Γιούνκερ
- Ηλιούπολη: Στο μικροσκόπιο τα κινητά και οι συνομιλίες των δύο 17χρονων - Ψυχολόγοι στο σχολείο τους
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ «βάπτισε» τη Βενεζουέλα ως την 51η Πολιτεία και έδωσε και χάρτη
- Μωβ μέδουσες: Χάρτης με τις παραλίες που καταγράφονται φέτος
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.