Ένας άνδρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που αφορούσε στην υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε εγκληματικές πράξεις με αθλητικό υπόβαθρο, μεταξύ των οποίων και τον θανάσιμο τραυματισμό του Αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο ημεδαπός συνελήφθη τη Δευτέρα από το Τμήμα Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
Σύμφωνα με το ένταλμα, ο συλληφθείς κατηγορείται για αντίσταση, εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εμπρησμό, έκρηξη, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών, ανθρωποκτονία με πρόθεση, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, εγκλήματα κατά της σωματικής ακεραιότητας υπαλλήλου, κλοπή, υφαίρεση καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως και στη συνέχεια προφυλακίστηκε.
- Δημοσκόπηση Interview: Πώς αξιολογούν οι πολίτες το ενδεχόμενο ο Παύλος Ντε Γκρες να κατέβει στην πολιτική
- Το ελληνικό χωριό που έβγαλε 80 γιατρούς και δεν έχει ούτε έναν: Η τραγική ειρωνεία του ΕΣΥ στη Φωκίδα
- Ακίνητα: Ποια περιοχή της Αττικής «εκτοξεύτηκε» σε ζήτηση - Ραγδαία άνοδος για συνοικία έκπληξη
- Συναγερμός για όλους τους χρήστες WhatsApp: Η ρύθμιση που πρέπει να απενεργοποιήσουν αμέσως
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.