Ένας άνδρας συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που αφορούσε στην υπόθεση εξάρθρωσης εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας προέβαιναν σε εγκληματικές πράξεις με αθλητικό υπόβαθρο, μεταξύ των οποίων και τον θανάσιμο τραυματισμό του Αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο ημεδαπός συνελήφθη τη Δευτέρα από το Τμήμα Ασφάλειας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
Σύμφωνα με το ένταλμα, ο συλληφθείς κατηγορείται για αντίσταση, εγκληματική οργάνωση, διατάραξη οικιακής ειρήνης, εμπρησμό, έκρηξη, κατοχή και κατασκευή εκρηκτικών υλών, ανθρωποκτονία με πρόθεση, απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, εγκλήματα κατά της σωματικής ακεραιότητας υπαλλήλου, κλοπή, υφαίρεση καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως και στη συνέχεια προφυλακίστηκε.
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Γιώργος Μπένος: «Δεν ονειρεύομαι μεγάλους ρόλους, αλλά ρόλους που να τσαλακώνομαι»
- Το δυσοίωνο σενάριο Γεραπετρίτη για τον πόλεμο, το νέο κόμμα του Φαραντούρη και οι φήμες για τον Ντίλιαν
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.