Πρόβλημα στη λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας παρουσιάστηκε σήμερα, το πρωί της Τετάρτης.
Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, επρόκειτο για προσωρινή δυσλειτουργία, η οποία σχετιζόταν με τον κεντρικό μηχανισμό ταυτοποίησης και διαβαθμισμένης πρόσβασης των χρηστών.
Ωστόσο, λίγο πριν από τις 8:00, η λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας είχε αποκατασταθεί και η πρόσβαση στην πλατφόρμα πραγματοποιείτο κανονικά.
Όπως επισημαίνεται από πλευράς υπουργείου, το ζήτημα αντιμετωπίστηκε κεντρικά, από όλα τα συναρμόδια υπουργεία και τις αρμόδιες υπηρεσίες και πλέον το σύστημα λειτουργεί ομαλά.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.