Επίθεση δέχτηκε χθες το βράδυ ένας 17χρονος μαθητής, από ένα συνομίληκο του και έναν ενήλικο, έξω από το συγκρότημα του 1ου Γυμνασίου - Λυκείου, στη Ζάκυνθο.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο φερόμενοι δράστες -εκ των οποίων ο ενήλικας είναι αλλοδαπός- φαίνεται να περίμεναν τον 17χρονο μαθητή και για άγνωστη αιτία άρχισαν να τον χτυπάνε.
Ο 17χρονος μαθητής κάλεσε το «100» και σε λίγα λεπτά, μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ, έφθασαν στο σημείο και συνέλαβαν τους δύο.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία σε βάρος ανηλίκου. Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον τους Εισαγγελέα Ζακύνθου.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.