Με τα τουλάχιστον τρία τεράστια πύρινα μέτωπα σε Αττική, Εύβοια και Κύθηρα να είναι σε πλήρη εξέλιξη, αλλά και τα υπόλοιπα μέτωπα σε Μεσσηνία, Κοζάνη και Βόλβη να απασχολούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, η Ελλάδα ζήτησε την βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την αποστολή αεροσκαφών που θα επιχειρήσουν στις φωτιές.
Κατά την ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλη Βαθρακογιάννη, έγινε γνωστό ότι η χώρα μας απευθύνθηκε στις Βρυξέλλες για τη συνδρομή του ευρωπαϊκού μηχανισμού πολιτικής προστασίας από όπου έγινε άμεσα αποδεκτό το αίτημα και ήδη εγκρίθηκε η αποστολή έξι αεροσκαφών.
Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα πύρινα μέτωπα στο Live Blog του Reader
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.