Μενού
xartis-monastiria
ΜτΧ
  • Α-
  • Α+

Εφτά μοναστήρια σε έξι διαφορετικές χώρες, αφιερωμένα όλα στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, που ευθυγραμμίζονται πλήρως πάνω στον χάρτη. Για πολλούς αποτελεί σύμπτωση. Για άλλους απόδειξη της θεωρίας των «Γραμμών Ley».

Τα θεμέλια της θεωρίας έθεσε πριν από έναν αιώνα ο βρετανός αρχαιολόγος Άλφρεντ Γουάτκινς. Ο Γουάτκινς επί χρόνια μελετούσε τις θέσεις που είναι κτισμένα τα σπουδαιότερα μνημεία της ανθρωπότητας. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πολλά από αυτά, αν ενωθούν πάνω στον χάρτη, σχηματίζουν μία τέλεια ευθεία. ...

Ονόμασε τις ευθείες αυτές «γραμμές ley» και χάραξε σε μια υδρόγειο όλες όσες είχε εντοπίσει. Υποστήριξε μάλιστα ότι στα σημεία όπου οι νοητές γραμμές τέμνονται, βρίσκονται τα μέρη με τη μεγαλύτερη ενεργειακή ισχύ στην γη. Σύμφωνα με τον Γουάτκινς, οι αρχαίοι πολιτισμοί γνώριζαν ποια είναι τα μέρη αυτά και φρόντιζαν να αξιοποιούν τις ενεργειακές τους ιδιότητες, επιλέγοντάς τα για την ανέγερση των πιο σπουδαίων κτισμάτων, ναών και πόλεων.

Διαβάστε περισσότερα στο www.mixanitouxronou.gr

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA