Θέλετε να βοηθήσετε στην υγεία του εγκεφάλου; Τότε ήρθε η ώρα να βάλετε περισσότερο ελαιόλαδο στο πιάτο σας. Μια νέα μελέτη διαπίστωσε ότι οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν πάνω από επτά γραμμάρια ελαιόλαδο κάθε μέρα είχαν 28 τοις εκατό χαμηλότερο κίνδυνο θανάτου από άνοια σε σύγκριση με όσους δεν το έτρωγαν ποτέ ή σπάνια, με τη μεγαλύτερη πρόσληψη συνολικά να σχετίζεται με χαμηλότερο κίνδυνο θνησιμότητας λόγω άνοιας.
Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.