Μενού
  • Α-
  • Α+

Η bwin, αξιοποιώντας την εμπειρία ετών, έχει καταφέρει να χτίσει ένα συνδυασμό κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών και παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας.

Το κορυφαίο online gaming brand προσφέρει στους χρήστες αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, σε αθλητικά γεγονότα όλου του πλανήτη, με ενισχυμένες αποδόσεις και καθημερινές προσφορές αλλά και μία πληθώρα παιχνιδιών, διάσημων τίτλων, ζωντανής δράσης, live τραπέζια με Έλληνες και ξένους dealers για όλους τους παίκτες και όλα τα γούστα! 

€1.000, €1.000, €1.000… κάθε μέρα, εγγυημένα! Magic Box στη bwin! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε αυτό το πλαίσιο, η δημοφιλής προσφορά, που απέκτησε πολλούς καθημερινούς οπαδούς, το “Magic Box*” επιστρέφει στην bwin και προσθέτει τη… μαγεία που έλειπε από το παιχνίδι μας!

Κάθε μέρα, το "Magic Box" χαρίζει μία έκπληξη σε κάθε εγγεγραμμένο παίκτη της bwin, ενώ ταυτόχρονα, όλοι παίρνουν μέρος στην κλήρωση της ημέρας. Οι παίκτες έχουν καθημερινά την ευκαιρία να «ανοίξουν» δωρεάν το κουτί και να ανακαλύψουν το έπαθλο* που κερδίζουν. Επιπλέον, μπαίνουν αυτόματα στην ημερήσια κλήρωση, που χαρίζει €1.000 μετρητά, εγγυημένα, σε έναν τυχερό* κάθε μέρα! 

bwin – Επιστροφή* στοιχήματος κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι κορυφαίοι αγώνες στην bwin ντύνονται στα… κόκκινα και ο ρυθμός των προσφορών παραμένει αμείωτος! Με την αγωνιστική περίοδο να βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της, κάθε παιχνίδι στην bwin το ζεις όπως ποτέ ξανά. Ο σπουδαιότερος αγώνας κάθε ημέρας έρχεται σε πρώτο πλάνο και οι εγγεγραμμένοι παίκτες ανεβαίνουν επίπεδο μέσα από το «Back to Red».

Καθημερινά στην bwin: Magic Box για €1.000 μετρητά εγγυημένα* και «Daily Prize Blast*» για σούπερ έπαθλα! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο ρυθμός της δράσης και των προσφορών όμως, δε σταματά στην bwin! Εκτός από το καθημερινό "bwin Magic Box", ολόκληρη η εβδομάδα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με το "Daily Prize Blast*. Την ολοκαίνουρια «σειρά» -ένα ημερολόγιο προσφορών- που δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να διασκεδάζουν με διαφορετικές προσφορές κάθε μέρα και να εμπλουτίσουν το παιχνίδι τους με επιπλέον έπαθλα* σε κορυφαία, δημοφιλή παιχνίδια!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA