Η θρυλική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» με το ζεύγος Κοκοβίκου, είναι μια από τις πιο χαρακτηριστικές και πιο αγαπημένες ελληνικές ταινίες με την Μάρω Κοντού.
Ιστορική είναι και η κατοικία στην περιοχή της Πλάκας, στην οδό Τριπόδων 3, στην πόρτα της οποίας σήμερα (16/7) κρέμεται ένα συγκινητικό σημείωμα ως φόρος τιμής για την μεγάλη ηθοποιό.
«Καλό παράδεισο κυρία Κοκοβίκου», αναφέρει το χειρόγραφο σημείωμα, όπως φαίνεται στα πλάνα του Action24.
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Κωνσταντίνου: «Αντίο, Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει» - Το αντίο στη Μάρω Κοντού
Ωστόσο, μυστήριο παραμένει το ποιος άφησε το σημείωμα, αλλά το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για θαυμαστή της μεγάλης ηθοποιού.
- Καραμήτρου: «Δεν το έκανα για τα λεφτά» - Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από το OPEN
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
- Συνελήφθη για μαστροπεία γνωστός πορνοστάρ και influencer: Πώς παγίδεψε δύο 16χρονες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.