Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μητέρα των δύο ανήλικων που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό, μίλησε στο «Live News», υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά της «δεν είναι ούτε αλήτες, ούτε κτήνη» όπως παρουσιάζονται και ότι έχουν «κατακρεουργηθεί» τις τελευταίες μέρες. Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε «θα παλέψει για να βγει η αλήθεια.

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι ο σταθμάρχης τα προκάλεσε και ότι βάρεσε τον μεγαλύτερο, τον 17χρονο. Τους απείλησε για τη ζωή τους αλλά και την οικογένεια τους, ενώ άρχισε και να τα καθυβρίζει.

Όπως είπε χαρακτηριστικά τα παιδιά της αντέδρασαν έτσι φοβούμενα για τη ζωή τους και βρισκόμενα σε κατάσταση σοκ.

«Παλεύω και πασχίζω για την αλήθεια. Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Αποδεικνύονται σιγά σιγά και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, αλλά τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση, κατόπιν απειλής, bullying, μπουκέτο του κυρίου, έχωσε μπουκέτο στον μεγάλο. Κορόιδευε για τα σιδεράκια που φόραγε, τα προκαλούσε, έβαζε το χέρι στην τσέπη του, απειλούμενα ότι κάτι έχει στην τσέπη του. Συνέχεια έκανε τον τραμπούκο μέσα στο βαγόνι, έβρισε το σπίτι τους. Τα παιδιά μου δεν είχαν αντιδράσει καθόλου και κατέβηκαν στην Ομόνοια για να πάρουν τον συρμό γιατί είχαν πανικοβληθεί».

«Αυτά υποστηρίζουμε από την πρώτη στιγμή. Να βγει ο κύριος και ν΄ αναλογιστεί τις ευθύνες. Ας αναλογιστεί τι έχει κάνει σ’ αυτήν την οικογένεια, σ’ αυτά τα παιδιά, το μέλλον τους γιατί; Γιατί ήθελε να το παίξει τραμπούκος», ισχυρίστηκε η μητέρα των δύο ανήλικων και προσέθεσε:

«Τα χτύπησε, τους έκανε bullying, τους έβρισε το σπίτι, τα παιδιά μου δεν αντέδρασαν γιατί έτσι τα έχω μάθει, όπου βλέπετε φασαρία, μακριά». Παράλληλα άφησε αιχμές και για τον άνθρωπο που έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο.

«Για καλή τους τύχη τα παιδιά μου, έχουν καλή οικογένεια από πίσω και θα τα στηρίξω μέχρι τέλους. Έχω τόση δύναμη για τα παιδιά μου γιατί ξέρω τι παιδιά έχω. Αν είχα αλήτες, θα ήμουν η πρώτη που θα είχα πει τέλος. Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια», κατέληξε.

Διαβάστε Ακόμα:

Αποκλειστικό: Ξυλοδαρμός στο Μετρό - Οι διάλογοι που «καίνε» τον ειδικό φρουρό

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: «Βαθύ λαρύγγι» υπέδειξε στην ΕΛ.ΑΣ. τα ανήλικα αδέρφια

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA