Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου είχε έρθει σε επαφή με τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, όταν αυτός προσήλθε να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση.

Ο Μιχάλης Καλογήρου νοσηλεύεται με COVID-19 στο νοσοκομείο «Σωτηρία» από την περασμένη εβδομάδα έχοντας την βρετανική μετάλλαξη του κορονοϊού. 

Μετά τις 3 Φεβρουαρίου, όταν έδωσε την κατάθεση, διαγνώστηκε θετικός. Αφού γνωστοποίησε το αποτέλεσμα της εξέτασης, στη συνέχεια τέθηκαν σε προληπτική καραντίνα η Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, η γραμματέας που συμμετέχει στις ανακρίσεις καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους.

Χθες, η Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου ανέβασε πυρετό και για το λόγο αυτό επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Σισμανόγλειο», όπου οι γιατροί μετά από τις προβλεπόμενες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Η Αρεοπαγίτης θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό, τόσο η ίδια, όσο ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της. Μέχρι στιγμής η γραμματέας των ανακρίσεων είναι αρνητική, μετά τα τεστ στα οποία έχει υποβληθεί, αν και εξακολουθεί να είναι σε προληπτική καραντίνα η ίδια και τα μέλη της οικογένειάς της.

Με COVID-19 δύο ακόμη δικαστικοί

Ακόμη, θετικός στην νόσο COVID-19 ανιχνεύτηκε και ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωσήφ Τσαλαγανίδης, η σύζυγός του και η κόρη του, όπως θετικός ανιχνεύτηκε και ο τέως προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και νυν προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αιγαίου (Σύρος), εισαγγελέας Εφετών Παναγιώτης Πούλιος. Όλοι είναι σε καραντίνα και υπό ιατρική παρακολούθηση.

Να σημειωθεί ότι από την περασμένη Παρασκευή είχαν «παγώσει» οι ανακρίσεις για την υπόθεση της Novartis στο Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου.

Διαβάστε ακόμα:

Κορονοϊός: Θετικός ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης Ευγένιος - Προτρέπει τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα

Συναγερμός για τον αριθμό των κρουσμάτων - Πάνω από 1.500 οι νέες μολύνσεις σήμερα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA