Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο νεαρός ηθοποιός αποκάλυψε μιλώντας στο «Έλα Χαμογέλα» ότι το δεύτερο πρόσωπο που παρουσιάστηκε ως θύμα στην καταγγελία του Νίκου Σ. ήταν ο δικός του θύτης. Ο Νίκος Σ. κατηγγειλε πριν από λίγες ημέρες γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τον βιασμό του σε ηλικία 19 ετών, κατά τον οποίο στο σπίτι του κατηγορούμενου, ήταν παρών ακόμη ένας νεαρός, τον οποίο ο Δημήτρης Άνθης κατηγορεί τώρα για σεξουαλική κακοποίηση.

«Μου επιτέθηκε, στην αρχή νόμιζα ότι κάνει πλάκα. Θυμάμαι ότι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά. Ήταν η πρώτη μου σεξουαλική επαφή με άνθρωπο» καταγγέλει ο ηθοποιός που αποκαλύπτει ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά και από συγγενικό του πρόσωπο όταν ήταν μόλις 10 ετών. «Η κακοποίηση σε κάνει και μικραίνεις… και μικραίνεις… και μικραίνεις… Ώσπου πιάνεις πάτο. Έχω υποστεί και κακοποίηση από συγγενικό μου πρόσωπο, όλα αυτά με έκαναν να φοβάμαι. Δεν είχα ποτέ στήριξη από κανέναν, όσο κι αν οι δικοί μου προσπάθησαν. Η κακοποίηση ήταν σεξουαλικής φύσης. Ήμουν 10 ετών τότε» συγκλονίζει.

Η καταγγελία του Δημήτρη Ανθή

«Ορμώμενος από τη συνέντευξη του Νίκου Σ. ήρθα σε επαφή με τον δικηγόρο του, γιατί ήθελα να κάνω μία ταυτοποίηση γιατί αναφερόταν σε δύο ανθρώπους που του έκαναν αυτά κι ο ένας από τους δύο παρουσιάστηκε ως θύμα. Ήθελα να ταυτοποιήσω ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο για να μην κατηγορήσω λάθος ανθρώπους. Ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος. Από τις περιγραφές κατάλαβα ότι είναι το ίδιο άτομο. Προχώρησα σε μήνυση και ήδη η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Δεν το έκανα για να προβληθώ. Νιώθω ότι πλέον πρέπει να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είμαι 38 τώρα και ακόμα φοβάμαι.

Εξοργίστηκα που παρουσίασε τον εαυτό του ότι είναι θύμα. Όλα αυτά έγιναν το 2005. Τότε σύχναζα σε ένα καφέ και γνωριστήκαμε εκεί. Ήμασταν σπίτι του, ήταν βράδυ, ήταν σκοτάδι, το μόνο φως που έμπαινε ήταν το φως του δήμου. Δεν θυμάμαι πώς βρέθηκα σπίτι του. Πρέπει να ήμασταν έξω για κάποιο λόγο, κάποια γιορτή. Και μετά φύγαμε μαζί με τη συναίνεσή μου και πήγαμε σπίτι του. Ήμασταν φίλοι. Περίμενα να ανοίξουν τα φώτα και αντ΄αυτού με το που έκλεισε η πόρτα μεταμορφώθηκε σε ένα διαφορετικό άτομο. Μου επιτέθηκε, στην αρχή νόμιζα ότι κάνει πλάκα. Θυμάμαι ότι βρέθηκα ακινητοποιημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά. Ήταν η πρώτη μου σεξουαλική επαφή με άνθρωπο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Βρήκα κοινά σημεία με την εμπειρία του 19χρονου Νίκου Σ. Στη δική μου ιστορία ήταν ο θύτης. Προσπάθησα να αντισταθώ όσο μπορούσα, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν έβρισκα δύναμη να κάνω κάτι. Στάθηκα τυχερός γιατί χτύπησε το τηλέφωνό του και έτσι σηκώθηκε από το κρεβάτι. Γλίτωσα από τα χειρότερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA