Αψηφώντας τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, ομάδα πολιτών στην Ξάνθη βγήκε στο δρόμο και έκανε παρέλαση.
Κρατώντας ελληνικές σημαίες και υπό τους ρυθμούς εμβατηρίων μια ομάδα πολιτών προχώρησε το πρωί της 25ης Μαρτίου, σε παρέλαση στο κέντρο της Ξάνθης, σύμφωνα με το xanthinea.gr.
Αν και οι παρελάσεις έχουν απαγορευτεί φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, η εν λόγω ομάδα πολιτών προχώρησε κανονικά στην παρέλαση που είχε προγραμματίσει στο κέντρο της πόλης ενώ ανήρτησαν και σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
- Ο σοκαριστικός και μέχρι θανάτου βασανισμός του Ιλία Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας
- Γιώργος Μπένος: «Δεν ονειρεύομαι μεγάλους ρόλους, αλλά ρόλους που να τσαλακώνομαι»
- Το δυσοίωνο σενάριο Γεραπετρίτη για τον πόλεμο, το νέο κόμμα του Φαραντούρη και οι φήμες για τον Ντίλιαν
- Χωρίζουν οι δρόμοι των Μαλέσκου - Κωνσταντάρα: Πού θα συνεχίσει ο καθένας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.