Τρία μέλη συνεργείου εργολάβου που εκτελούσε εργασίες για τον ΔΕΔΔΗΕ χτυπήθηκαν από ρεύμα ενώ πραγματοποιούσαν εργασίες σε κολώνα στο Γυμνό Εύβοιας.
Οι τρεις άτυχοι άνδρες χτυπήθηκαν από την υψηλή τάση ρεύματος, με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο. Μάλιστα, ένας από τους τρεις άνδρες βρέθηκε νεκρός πάνω στην κολώνα
Όπως αναφέρουν πληροφορίες, υπάρχει και άλλος ένας τραυματίας που φέρει σοβαρά εγκαύματα από το ηλεκτρικό ρεύμα και έχει μεταφερθεί στο πλησιέστερο Κέντρο Υγείας.
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής της ΠΥ Χαλκίδας, Αλιβερίου, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς επίσης και δυνάμεις της αστυνομίας.
- Ο Κοργιαλάς είδε τη Μουτσάτσου στο κόμμα Καρυστιανού με το «Μια φορά» και «παράτησε το τραγούδι»
- Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 79-61: Ισοπεδωτικοί οι «ερυθρόλευκοι» - Φουλ για την κούπα της Euroleague την Κυριακή
- Η Άγκυρα αντιδρά και «πνέει μένεα» για την αποφυλάκιση του Γιωτόπουλου – Τι αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αναρτήθηκαν οι δικαιούχοι - Ποιοι παίρνουν έως 12 δωρεάν διανυκτερεύσεις
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.