Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στο φονικό της Μακρινίτσας, καθώς στη δημοσιότητα δόθηκε η ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποία φαίνεται ότι ο δράστης στόχευε κατευθείαν στην καρδιά

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αναφέρεται ότι και τα δύο θύματα έφεραν χτυπήματα από μαχαίρι στην καρδιά(να σημειωθεί ότι το μαχαίρι ήταν 33 εκατοστά).Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή το μαχαίρι προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου καθώς εισχώρησε αρκετά βαθιά.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο του Ant1 η ρήξη του μυοκαρδίου ήταν τέτοιας έκτασης που δεν άφηνε απολύτως κανένα περιθώριο για να σωθούν. Τέλος, το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 30χρονος ήταν 33 εκατοστά και έμοιαζε με αυτά που χρησιμοποιούν οι δύτες.

Σήμερα έγινε η κηδεία των δύο θυμάτων

Η κηδεία των δύο νέων έγινε σήμερα, Τετάρτη, στις 10:30 στη Μακρινίτσα, ενώ ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του, δηλώνοντας πως «δεν θυμάται τίποτα» και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου για να πουν τον τελευταίο αντίο στα δύο αδέλφια.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς των δύο παιδιών, Απόστολος και Αθανασία Τσάπα, που αποχαιρετούν τα παιδιά τους, έχοντας πίσω για μοναδική παρηγοριά το εγγόνι τους από τον γάμο της κόρης του με τον 31χρονο που έμελλε να δολοφονήσει την ίδια και τον αδερφό της Γιώργο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA