Μενού
  • Α-
  • Α+

Λεπτομέρειες για το πώς εκτυλίχθηκε η τραγωδία στη Γαύδο, που στοίχισε τη ζωή στην 27χρονη φοιτήτρια, έδωσε ο φίλος και συνοδηγός της, μιλώντας στον ANT1 από το νοσοκομείο όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

 «Λύθηκε το χειρόφρενο και κυλήσαμε 80 μέτρα» είπε και συμπλήρωσε «ρεμβάζαμε, είχε ωραία βραδιά, είχαμε φάει τα σουβλάκια μας». «Δεν έχω λόγια, φαντάζομαι μόνο τους γονείς της πώς θα είναι», είπε.

Συνεχίζοντας για το πώς έγινε η τραγωδία ανέφερε «όταν τελικά σταμάτησε το αυτοκίνητο», -σημειώνοντας το πόσο ατελείωτη ήταν η στιγμή-, «άκουγα κάτι σαν να τρέχει» και τότε ήταν που αποφάσισε να βγάλει από το όχημα την κοπέλα. «Πονούσε το πόδι της, της έβαλα μια κουβέρτα που ήταν στο αμάξι, βρήκα και το κινητό μου, ήταν 5 και κάτι».

«Εκεί δεν έπιανε ούτε το 112, τίποτα, και πήγα να πάω πάνω για να πιάσω σήμα», συνέχισε, εξηγώντας πως ανέβηκε ξυπόλητος και με σπασμένα πλευρά για να βγει στο δρόμο και να ζητήσει βοήθεια. Η Κορίνα όμως, είπε «είχε τις αισθήσεις της, μου μιλούσε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA