Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένταση επικράτησε έξω από σχολείο της Θεσσαλονίκης η οποία έληξε στο αστυνομικό τμήμα με πρωταγωνίστρια μια μητέρα που παραπονέθηκε γιατί ο διευθυντής δεν επέτρεψε στο παιδί της να μπει μέσα, καθώς δεν είχε μαζί του την απαραίτητη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self-test.

Σύμφωνα με το thestival.gr το περιστατικό έγινε στο1ο Γενικό Λύκειο Εύοσμου το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η μητέρα του μαθητή ζητούσε να επιτραπεί στον γιο της η είσοδος χωρίς να έχει μαζί του την προβλεπόμενη βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test.

Στη συνέχεια η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του διευθυντή του σχολείου. Ο εισαγγελέας στη συνέχεια έδωσε προφορική εντολή να μην ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου. Στο πλευρό της μητέρας συγκεντρώθηκαν άτομα τα οποία την υποστήριξαν.

«Δεν αποδέχομαι ούτε το test covid ούτε καμία υπεύθυνη δήλωση. Όταν κάνουμε υπεύθυνες δηλώσεις γινόμαστε συνυπεύθυνοι στο ότι συμφωνούμε σε οποιαδήποτε μέτρα θέλει να πάρει η κυβέρνηση» ανέφερε στο ίδιο μέσο η ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA