Μενού
  • Α-
  • Α+

Όπως όλα δείχνουν, το μέτρο θα ανακοινωθεί επίσημα από την κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες η εφημερίδα Guardian αναφερόταν αναλυτικά στο σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης για τον πλήρη εμβολιασμό των κατοίκων τουλάχιστον 69 νησιών του Αιγαίου. 

Το συγκεκριμένο σχέδιο εκπονείται με την συνδρομή των ενόπλων δυνάμεων, ώστε να παραδοθούν χιλιάδες δόσεις εμβολίου σε κάθε απομακρυσμένο νησί του Αρχιπελάγους τις επόμενες εβδομάδες.

Μάλιστα, φιλοξενούσε και δηλώσεις του o Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους: «Ακριβώς επειδή είναι τόσο δύσκολο να προμηθεύονται τα εμβόλια, αποφασίσαμε να εμβολιάσουμε ολόκληρους πληθυσμούς με μία κίνηση με σκοπό την εισροή τουριστών», είχε πει.

«Είναι πολύ δύσκολο να μεταφέρεις εμβόλια σε ένα νησί», είχε αναφέρει στον Guardian. «Απαιτεί μια συγκεκριμένη διαδικασία που χρειάζεται την βοήθεια πολλών ανθρώπων. Ο καθένας έχει μια ειδική αποστολή από τη στιγμή που τα κουτιά με τα εμβόλια φεύγουν από τις αποθήκες μας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA