Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 45χρονος διανομέας δίνει τη δική του διάσταση στο θέμα που προέκυψε με τη σύλληψή του, με την κατηγορία της κλοπής ενός φιαλιδίου με πέντε δόσεις εμβολίου για τον κορονοϊό από εμβολιαστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή. Μιλώντας στο Live News υποστήριξε ότι ο ίδιος είναι «το εξιλαστήριο θύμα» στην υπόθεση, «ένας φτωχός ντελιβεράς που ψάχνανε κάπου να τα βρούνε, και από κει και πέρα ποιος θα πληρώσει τη νύφη, ο φτωχός, όπως γίνεται πάντα».

Είπε επίσης ότι έχει κινηθεί νομικά «για να μάθουν ότι και οι φτωχοί έχουν ψυχή και αξιοπρέπεια» και ότι «δεν μπορούν να με προσβάλλουν ούτε εμένα ούτε την οικογένειά μου». Περιγράφοντας τι έκανε ο ίδιος ανεβαίνοντας στο εμβολιαστικό, ανέφερε ότι παρέδωσε τον καφέ σε μία κυρία που είχε παραγγείλει και δεν έκανε «κάτι άλλο». «Για να δω τα φιαλίδια, εγώ δεν ξέρω πώς είναι αυτά, ότι βγάζετε τις ειδήσεις στα σόσιαλ που βλέπω το σχήμα τους. Μόνο από εκεί τα ξέρω. Δεν έχω δει κάτι γιατί εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου, γιατί πρέπει να επιστρέψω γρήγορα να συνεχίσω τη δουλειά μου και οι παραγγελίες να πηγαίνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται», πρόσθεσε.

Δείτε τι λέει ο ίδιος στην κάμερα:

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 45χρονος πήγε, προχθές, Τρίτη 13 Απριλίου, στο εμβολιαστικό κέντρο για να παραδώσει μια παραγγελία. Λίγη ώρα αφότου έφυγε, οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν ότι έλειπε ένα εμβόλιο και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Έπειτα από έρευνες, ο διανομέας συνελήφθη την Τετάρτη. Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA