Μενού
  • Α-
  • Α+

Την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην ΠΕ Κοζάνης από τη Δευτέρα 19 Απριλίου με τη μέθοδο click away, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας της λοίμωξης Covid-19.

Η εικόνα στην περιφερειακή ενότητα, επιτρέπει πλέον να λειτουργήσει κι εκεί το λιανεμπόριο, όπως συμβαίνει σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, με τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα..

Ανοίγουν οι σχολές οδηγών

Την ίδια στιγμή από την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσουν και πάλι οι σχολές οδηγών. Όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς, τα θεωρητικά μαθήματα και οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται διαδικτυακά.

Από εκεί και πέρα, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να κάνουν self test ανά εβδομάδα, οι εξεταζόμενοι 24 ώρες πριν από τις εξετάσεις, οι εξεταστές δύο φορές την εβδομάδα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Οι πρακτικές εξετάσεις θα διεξάγονται με ραντεβού ανά μία ώρα, ενώ στο αυτοκίνητο θα ισχύουν όλα τα μέτρα προστασίας όπως ανοικτά παράθυρα, μάσκες κ.α.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA