Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ακόμα ένα βράδυ γέμισαν πλατείες στην Αττική με δεκάδες άτομα να συνωστίζονται και να συμμετέχουν σε αυτοσχέδια πάρτι. 

Στην Κυψέλη, δεκάδες νέοι διασκέδασαν πίνοντας ποτά και έχοντας δυνατά τη μουσική, μετατρέποντας την πλατεία Αγίου Γεωργίου σε... κλαμπ. 

https://www.youtube.com/watch?v=m1dSLX_q8zIhttps://www.youtube.com/watch?v=jPwowLcDwE4

Παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν και πέριξ της πλατείας Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας. Δεκάδες νέοι βρέθηκαν στον δρόμο για να διασκεδάσουν το βράδυ του Σαββάτου πίνοντας ποτά. 

Τις εικόνες συνωστισμού στην Κυψέλη και την πλατεία Βαρνάβα σχολίασε μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου o αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Χωρίς να υπάρχει αύριο μαζεύεται κόσμος, ειδικά νεαροί. Χρειάζεται να κάνουν λίγο υπομονή ακόμα. Το Πάσχα είναι πολύ κοντά όπως και το καλοκαίρι. Στο τελευταίο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, με τα test, τους εμβολιασμούς αλλά και το καλό καιρό. Πάντως ίσως χρειαστεί και η επέμβαση της αστυνομίας σε διάφορες περιπτώσεις» είπε ο κ. Πέτσας στο OPEN. 

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής εκατοντάδες άτομα είχαν κατακλύσει την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Παράλληλα, την Παρασκευή, βρέθηκε υπό αστυνομικό κλοιό η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν παρατηρηθεί αντίστοιχες σκηνές με την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Η πλατεία θα επιτηρείται και τις επόμενες ημέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA