Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

«Κορονοπάρτι» με ποτά και... τέρμα τη μουσική στην Κυψέλη - Συνωστισμός στην Αγία Ειρήνη

Στην Κυψέλη, δεκάδες νέοι διασκέδασαν πίνοντας ποτά και έχοντας δυνατά τη μουσική, μετατρέποντας την πλατεία Αγίου Γεωργίου σε... κλαμπ

Για ακόμα ένα βράδυ γέμισαν πλατείες στην Αττική με δεκάδες άτομα να συνωστίζονται και να συμμετέχουν σε αυτοσχέδια πάρτι.

Στην Κυψέλη, δεκάδες νέοι διασκέδασαν πίνοντας ποτά και έχοντας δυνατά τη μουσική, μετατρέποντας την πλατεία Αγίου Γεωργίου σε... κλαμπ.

Παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν και πέριξ της πλατείας Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας. Δεκάδες νέοι βρέθηκαν στον δρόμο για να διασκεδάσουν το βράδυ του Σαββάτου πίνοντας ποτά.

Image
Αγία Ειρήνη

Τις εικόνες συνωστισμού στην Κυψέλη και την πλατεία Βαρνάβα σχολίασε μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου o αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Χωρίς να υπάρχει αύριο μαζεύεται κόσμος, ειδικά νεαροί. Χρειάζεται να κάνουν λίγο υπομονή ακόμα. Το Πάσχα είναι πολύ κοντά όπως και το καλοκαίρι. Στο τελευταίο τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, με τα test, τους εμβολιασμούς αλλά και το καλό καιρό. Πάντως ίσως χρειαστεί και η επέμβαση της αστυνομίας σε διάφορες περιπτώσεις» είπε ο κ. Πέτσας στο OPEN.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής εκατοντάδες άτομα είχαν κατακλύσει την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη.

Παράλληλα, την Παρασκευή, βρέθηκε υπό αστυνομικό κλοιό η πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι, όπου τις τελευταίες ημέρες είχαν παρατηρηθεί αντίστοιχες σκηνές με την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη. Η πλατεία θα επιτηρείται και τις επόμενες ημέρες.

Αγία Ειρήνη
Αγία Ειρήνη
Αγία Ειρήνη
Αγία Ειρήνη
Άγιος Γεώργιος
Άγιος Γεώργιος

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Κυψέλη #Πάρτι

Best of Internet