Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κορονοϊός - Δερμιτζάκης για Εστίαση: Οι μαγαζάτορες μπορούν να βάλουν τάξη καλύτερα και από την αστυνομία

Ο καθηγητής Γενετικής, Μανώλης Δερμιτζάκης, αναφέρθηκε στις εικόνες συνωστισμού το Σαββατοκύριακο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να ανοίξει η εστίαση ώστε να δοθεί μια λύση

Ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης Μανώλης Δερμιτζάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το άνοιγμα της εστίασης μπορεί να φέρει μια λύση.

Συγκεκριμένα μιλώντας στον ΣΚΑΪ σημείωσε πως «πρέπει δυστυχώς να είμαστε πιο στυγνοί» αναφέροντάς πως οι αποφάσεις για την κοινωνία πρέπει να λαμβάνονται χωρίς συναισθηματισμούς. Ακόμα σημείωσε ότι τα μέτρα που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα ήταν πολύ αυστηρά και το lockdown δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα «κορονοπάρτι» στις πλατείες με τους χιλιάδες νέους, ο καθηγητής σημείωσε χαρακτηριστικά ότι τέτοιες εκδηλώσεις δεν είναι ευχάριστες και πρέπει να μπουν σε ένα πλαίσιο.

«Σε μια πλατεία όπως του Βαρνάβα με πολλά καφέ, αντί για ασύντακτες συγκεντρώσεις μπορεί οι μαγαζάτορες να καταφέρουν να βάλουν τάξη καλύτερα από την αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά ο καθηγητής.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Κορονοϊός #Εστίαση

Best of Internet