Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ Θάνος Δημόπουλος σε σημερινές του δηλώσεις μίλησε για τις μετακινήσεις το Πάσχα και τάχθηκε κατά του διαχωρισμού των πολιτών σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και σε όσους δεν το έχουν κάνει.

Συγκεκριμένα ο καθηγητής μιλώντας στο MEGA σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «οι αποφάσεις για το Πάσχα θα ληφθούν την επόμενη εβδομάδα ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας και τα δεδομένα που θα προκύψουν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως για να γίνει κάποια άρση μέτρων τότε θα πρέπει να υπάρξει ένα ικανοποιητικό ποσοστό του πληθυσμού που θα έχει εμβολιαστεί. «Στο Ισραήλ εκεί που επιτεύχθηκε σημαντική εμβολιαστική κάλυψη προχωρούν σε άρση των μέτρων» είπε χαρακτηριστικά.

Σε ότι έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να μπορέσουν να ταξιδέψουν το Πάσχα όσοι έχουν εμβολιαστεί ο ίδιος τόνισε ότι «Δεν είναι δόκιμο να γίνεται διαχωρισμός όσον αφορά την κινητικότητα μεταξύ αυτών που έχουν εμβολιαστεί και αυτών που δεν έχουν κάνει ακόμα το εμβόλιο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA