Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο «άρχοντας των κρίκων» επέστρεψε στην Αθήνα μετά τον θρίαμβο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά δεν ξέχασε τους συναθλητές που δίνουν τον αγώνα τους απλήρωτοι επί μακρόν.

Με το 5ο χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στις αποσκευές, ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε υπερήφανος που κατάφερε εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού να κατακτήσει την κορυφή. «Το μόνο που θέλω είναι να έχω την υγεία μου και να συνεχίσω να ανεβάζω τη σημαία ψηλά και να κάνω τους Έλληνες υπερήφανους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως επισήμανε, η υψηλή του επίδοση τον κάνει αισιόδοξο για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με στόχο ξεκάθαρο να διεκδικήσει το ολυμπιακό μετάλλιο.

«Έχω την τύχη να έχω χορηγούς»

Ο μεγάλος πρωταθλητής άφησε αιχμές, ωστόσο, κατά της διοίκησης για τη μεταχείριση που λαμβάνουν ο ίδιος και οι συναθλητές του, που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες.

«Ως αθλητής έχω την τύχη να έχω κάποιους χορηγούς και να συνεχίζω να κάνω γυμναστική. Αυτοί οι αθλητές που βλέπετε πίσω μου, είναι στην ίδια κατάσταση με εμένα - είμαστε 7 μήνες απλήρωτοι - χωρίς να έχουνε χορηγούς», υπογράμμισε.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας περιμένει τώρα τον τελευταίο αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου, για να βαθμολογηθεί παραπάνω από 15.300 και να βρεθεί στην κορυφή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA