Μενού
  • Α-
  • Α+

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε αποθήκη ανταλλακτικών - ελαστικών, επί της οδού Ρόδου στα Σεπόλια, με την Πυροσβεστική να επιχειρεί για περισσότερες από 2 ώρες μέχρι την κατάσβεση της.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το πώς το ισόγειο του κτηρίου τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ λόγω των εύφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=ZPj39DHNor8

Μάλιστα οι φλόγες ξεπέρασαν σε ύψος τα 10 μέτρα καταστρέφοντας ολοσχερώς τον ημιώροφο και προκαλώντας εκτεταμένες φθορές στην πρόσοψη του κτηρίου μέχρι και τον 5ο όροφο.

Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, όπου έκαναν χρήση του ειδικού αφρού για την κατάσβεση, ενώ ευτυχώς οι φλόγες δεν έφτασαν στις διπλανές πολυκατοικίες, ωστόσο, οι ένοικοι βγήκαν έξω έντρομοι.

https://www.youtube.com/watch?v=jGABl1i2eUM

Στην οδό Ρόδου στα Σεπόλια, καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμεινε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. για να αποφευχθεί τυχόν πλιάτσικο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κτήριο έχει αγοραστεί από ασιατικό επενδυτικό fund.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA