Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αλήθεια για τα αίτια θανάτου της 68χρονης, που πέθανε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό με Pfizer κατά του κορονοϊού, στο τοπικό κέντρο Υγείας στην Πέλλας, ζητά μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της η οικογένεια της γυναίκας. Αύριο, Τρίτη, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ όπως δήλωσε ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης - μιλώντας στο Οpen - ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της.

Υπενθυμίζεται πως η γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τους συγγενείς της δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, έκανε στις 4 Μαΐου τη δεύτερη δόση του εμβολίου, οπότε εμφάνισε ζαλάδες, μούδιασμα στα άκρα και έκανε εμετούς.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δεν προέκυψε κάτι από τις εξετάσεις, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πιθανές παρενέργειες του εμβολίου - οι οποίες θα υποχωρήσουν - και να της δίνουν εξιτήριο. Όταν, ωστόσο, η γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι ανέβασε πυρετό, ενώ και οι πόνοι επιδεινώθηκαν. Η γυναίκα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ξανά στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε χωρίς τελικά να σωθεί.

Μήνυση από την οικογένειά της 

Η οικογένειά της υποστηρίζει ότι η 68χρονη δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου. Αύριο, Τρίτη, αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, υποστήριξε ότι η γυναίκα έκανε ό,τι έκανε για να προστατευτεί, ζητώντας να πέσει άπλετο φως στα αίτια του θανάτου της.

Σημειώνεται πως η οικογένεια δεν επιρρίπτει ευθύνες, για την ώρα, ούτε στους γιατρούς αλλά ούτε και στο εμβόλιο, αλλά ζητά αποκλειστικά να μάθει την αλήθεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA