Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς να υποβάλει μήνυση ολοκλήρωσε την κατάθεσή της η αεροσυνοδός που κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από επιβάτη πτήσης από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, η οποία ήταν επεισοδιακή, καθώς υπήρξε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ της αεροσυνοδού και του 50χρονου επιβάτη, ο οποίος συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο. Όπως καταγγέλλει η ίδια στις αρχές, ο διατροφολόγος τής ζήτησε έντονα να επισκεφθεί την τουαλέτα, δείχνοντάς της τα γεννητικά του όργανα. 

Μάλιστα, φαίνεται να της ζήτησε να πάει εκείνη πρώτα στο μπάνιο. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους, καθώς η αεροσυνοδός ενημέρωσε τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, ο οποίος κάλεσε το αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ο ίδιος, μιλώντας στο Live News, υποστήριξε πως δεν υπήρξε σεξουαλική παρενόχληση και υπάρχει καμιά σεξουαλική παρενόχληση. Θεωρεί ότι ήταν μια παρεξήγηση μεταξύ τους και ζητάει συγγνώμη για την ένταση που προκάλεσε μέσα στο αεροσκάφος.

«Ήμουν τόσο φορτισμένος από κάποια δικά μου προσωπικά ζητήματα, που δεν θυμάμαι ειλικρινά. Μπορεί να είπα κάτι αλλά δεν άσκησα κάποια σωματική πράξη ούτε τίποτα. Και σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση από εμένα για σεξουαλική παρενόχληση. Ζητάω συγγνώμη και για αυτό που πολύ σωστά διώκομαι είναι η παρακώλυση της πτήσης και απείθεια προς τον πιλότο. Αλλά αυτό για τη σεξουαλική παρενόχληση μας πηγαίνει αλλού. Ήταν σίγουρα κάποια παρανόηση και παρεξήγηση», είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA