Στην υπόθεση της δολοφονίας του 53χρόνου επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, στην Ζάκυνθο, ο οποίος το πρωί της περασμένης Παρασκευής (7/5) δέχθηκε 19 σφαίρες παρενέβη ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας.
Ο κ. Πλιώτας παρήγγειλε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών να εποπτεύει προσωπικά ο ίδιος τις ανακριτικές πράξεις για την υπόθεση της δολοφονίας του 53χρόνου επιχειρηματία.
Ακόμη, ο κ. Πλιώτας ζήτησε από τον συνάδελφό του να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας του επιχειρηματία.
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.