Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από την δολοφονία της 20χρονης κοπέλας στα Γλυκά Νερά. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινωνία, ενώ όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών και το υπουργείο Προστασίας του πολίτη, επικηρύχτηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες.

Στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV μίλησε η διευθύντρια του σχολείου στο οποίο πήγαινε η 20χρονη Καρολίνα που έχασε την ζωή της στα χέρια των αδίστακτων ληστών  τα ξημερώματα της Τρίτης. Η κυρία Μερόπη Μαχαιρίδου είπε πως η κοπέλα ήταν ένα συμπαθέστατο, δραστήριο και δυναμικό κορίτσι.

«Οι γονείς της Καρολίνας ζουν στην Αλόννησο. Η Καρολίνα γεννήθηκε στην Αθήνα, αλλά μεγάλωσε και πήγε σχολείο στο νησί. Γνώριζα πολύ καλά το παιδί, ο τόπος μας είναι μικρός. Επρόκειτο για ένα εξαιρετικό πλάσμα, ήταν πάντα χαμογελαστή, έξυπνη και με ήθος. Είχε πολλά όνειρα και ήταν ευτυχισμένη με τον σύζυγό της», σχολίασε.

«Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο. Εφυγε από το νησί μόλις παντρεύτηκε γιατί η δουλειά του συζύγου της ήταν στην Αθήνα. Όσο ήταν στο νησί συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, αγαπούσε την ζωή», συμπλήρωσε.

Πού στρέφουν τις έρευνές τους οι Αρχές

Οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για σεσημασμένους ληστές και μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κι άλλες φορές μπει σε σπίτια ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα.  Σε όλα τα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει δοθεί εντολή να ασχοληθούν κατά προτεραιότητα με την υπόθεση εστιάζοντας στο DNA που μπορεί να οδηγήσει στα χνάρια των δραστών. Ξεκάθαρο θεωρείται από την ΕΛ.ΑΣ πως η επιλογή του σπιτιού δεν ήταν τυχαία και πως οι δολοφόνοι είχαν πληροφορίες για την οικογένεια. 

«Είδαμε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ζευγαριού» - Μαρτυρίες γειτόνων στο Reader

Οι κάτοικοι της περιοχής των Γλυκών Νερών μιλώντας στο Reader.gr καταγγέλλουν ότι τον τελευταίο καιρό η ανομία στην περιοχή τους έχει αυξηθεί. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του άτυχου ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά, καθώς ώρα με την ώρα περισσότερα πράγματα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους δύο νέους, που η μοίρα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι εις βάρος τους. Το Reader.gr βρέθηκε στη γειτονιά του άτυχου ζευγαριού και μίλησε με τους γείτονες, οι οποίοι ανέφεραν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την αστυνόμευση στην περιοχή, ειδικότερα από όταν το αστυνομικό τμήμα Γλυκών Νερών σταμάτησε να λειτουργεί διότι συγχωνεύθηκε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA