Μενού
  • Α-
  • Α+

«Φύλλο και φτερό» κάνουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους φακέλους με παλιές συμμορίες ποινικών, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια στη βορειοανατολική Αττική, προκειμένου να διερευνήσουν τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

Ποια είναι τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί 

Παράλληλα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εξετάζουν τα πρόσωπα από τον ποινικό χώρο που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα και είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν για βαριά αδικήματα. Όλα αυτά βέβαια, εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ με τη Σήμανση να έχει λάβει γενετικό υλικό από το σπίτι και δακτυλικά αποτυπώματα. Εάν προκύψει κάποια ταυτοποίηση με άτομο σεσημασμένο, τότε αυτό θα δώσει σημαντική ώθηση στις έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που έλαβαν την πρώτη κατάθεση του 32χρονου πιλότου της Πολιτικής Αεροπορίας και συζύγου της 20χρονης, ζήτησαν να μάθουν εάν είχε αποκαλύψει σε κάποιον ότι έχει στο σπίτι κρυμμένο χρηματικό ποσό για την αγορά οικοπέδου που σχεδίαζε. Τον ρώτησαν, επίσης, για παλιούς περιστασιακούς εργαζόμενους στο σπίτι της οικογένειας, που είχαν διαπιστώσει την οικονομική ευχέρεια που είχε το ζευγάρι.

Του έδειξαν, επίσης, φωτογραφίες από ποινικούς με εμπλοκή σε υποθέσεις κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων, προκειμένου να τους βοηθήσει με τα υψομετρικά χαρακτηριστικά, καθώς φορούσαν κουκούλες full face και δεν είδε τα πρόσωπα τους. Τέλος, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ - καρέ τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

«Την σκότωσαν με έναν εξαιρετικά αργό και βασανιστικό τρόπο» λέει ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σε σημερινές του δηλώσεις, αναφέρθηκε στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τόνισε ότι οι δράστες σκότωσαν την 20χρονη με έναν εξαιρετικά αργό και βασανιστικό τρόπο. Ακόμα αποκάλυψε ότι από τον τρόπο δολοφονίας, μπορεί να προκύψουν επιπρόσθετα στοιχεία που μπορεί να αποκαλύψουν την ταυτότητα του φονιά.

Συγκεκριμένα ο κ. Λέων μιλώντας στο Open ανέφερε ότι: «στη χώρα μας έχουμε αρκετές τέτοιες ληστείας, αλλά δεν συνοδεύονται με τέτοια βαρβαρότητα». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως στην περίπτωση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά «έχουμε δράστες αποφασισμένους να σταματήσουν με κάθε μέσο όποιους τους ενοχλούν με την φωνή τους. Ότι έκαναν στον σκύλο, το έκανα και στην άτυχη κοπέλα. Προφανώς, και στις δύο περιπτώσεις είχαμε αντίδραση με φωνή».

«Ηταν ένα χαμογελαστό πλάσμα» - Συγκινημένη η διευθύντρια του σχολείου της 20χρονης

Στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV μίλησε η διευθύντρια του σχολείου στο οποίο πήγαινε η 20χρονη Καρολίνα που έχασε την ζωή της στα χέρια των αδίστακτων ληστών  τα ξημερώματα της Τρίτης. Η κυρία Μερόπη Μαχαιρίδου είπε πως η κοπέλα ήταν ένα συμπαθέστατο, δραστήριο και δυναμικό κορίτσι.

«Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο. Εφυγε από το νησί μόλις παντρεύτηκε γιατί η δουλειά του συζύγου της ήταν στην Αθήνα. Όσο ήταν στο νησί συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις, αγαπούσε την ζωή», συμπλήρωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA