Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο καλείται να δώσει εξηγήσεις για την κακουργηματική πράξη του βιασμού ο Δημήτρης Λιγνάδης. Πρόκειται για την τέταρτη σε βάρος του καταγγελία από 24χρονο άνδρα, ο οποίος καταθέτοντας στην 19η ανακρίτρια υποστήριξε πως βιάστηκε από τον γνωστό ηθοποιό πριν από 7 χρόνια, σε ηλικία 17 ετών.

Η κατάθεση αυτή διαβιβάστηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και ανατέθηκε στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο να διενεργήσει έρευνα για την καταγγελλόμενη πράξη. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σπυρόπουλος ζήτησε να ληφθούν οι ανωμοτί εξηγήσεις στο τμήμα ασφαλείας Τριπόλεως, καθώς ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται στις φυλακές της πόλης από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τρεις έως τότε καταγγελλόμενες πράξεις βιασμού.

Ο καταγγέλλων κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης που αποδίδονται στον προφυλακισμένο ηθοποιό, καθώς φέρεται να είχε πληροφορίες για αυτά. Ωστόσο, ενώπιον της δικαστικής λειτουργού υποστήριξε ότι και ο ίδιος βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη πριν από 7 χρόνια, όταν ήταν 17 ετών.

Η κατάθεση διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία και - με εντολή της προϊσταμένης - ο εισαγγελέας Κώστας Σπυρόπουλος διενήργησε την προκαταρκτική, καλώντας εκ νέου τον καταγγέλλοντα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA