Μενού
  • Α-
  • Α+

Σήμερα το μεσημέρι (14/5), στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά

H σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί από την Αθήνα στο Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο νησί, όπου μεγάλωσε. 

Tι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. 

Την περίπτωση της «εργολαβίας» εξετάζει η αστυνομία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί υποπτεύονται ένα τρίτο πρόσωπο, υπεράνω υποψίας, το οποίο «πούλησε» πληροφορίες στην σπείρα των κακοποιών. Σύμφωνα με το STAR, οι αστυνομικοί υποπτεύονται ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο γνώριζε ότι τις τελευταίες μέρες το ζευγάρι έκανε μεγάλη ανάληψη και στη συνέχεια «πούλησε» αυτή την πληροφορία στους δράστες, προκειμένου να πάρει κάποιο ποσοστό από τα κλοπιμαία.

Την συγκεκριμένη εκτίμηση επιβεβαιώνει και ο τρόπος δράσης των δραστών, αφού γνώριζαν ότι υπήρχαν χρήματα μέσα στο σπίτι και ήταν αυτό που ζητούσαν έντονα από τον 32χρονο πιλότο. Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι ενώ είχαν αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά και κοσμήματα, δεν έφυγαν από το σπίτι, αλλά συνέχιζαν και έψαχναν. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς αυτό δείχνει ότι είχαν κάποια επιπλέον πληροφόρηση.

Ψάχνουν σύνδεση με άλλες ληστείες και συμμορίες

Τα στοιχεία πληθαίνουν και ο κλοιός στενεύει για τους δολοφόνους της Καρολάϊν στην περιοχή των Γλυκών Νερών.  Υπάρχουν τρεις ληστείες στην περιοχή της Αττικής που έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, καθώς έχουν το ίδιο μοτίβο με το άγριο έγκλημα της Δευτέρας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN. Οι συγκεκριμένες ληστείες έχουν γίνει από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 15 Απριλίου στις περιοχές Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. 

Στις περιπτώσεις αυτές οι δράστες: 

  • μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο
  • ήταν 3 οι δράστες
  • έδεσαν τα θύματά τους
  • άσκησαν υπέρμετρη βία

Η αστυνομία προσνατολίζεται σε έρευνες στην με Αλβανική ή Γεωργιανή μαφία, αλλά εκτιμά ότι δρουν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση. Μάλιστα τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ταυτοποιηθεί τουλάχιστον ένας από τους δράστες της δολοφονικής ληστείας στα Γλυκά Νερά.

Ψάχνουν τις κάμερες της Αττικής οδού

Το υλικό από τις κάμερες της Αττικής Οδού θέλουν να εκμεταλλευτούν οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Όπως μετέδωσε το MEGA η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. επεκτείνεται και στις κάμερες εξετάζοντας προσεκτικά τις εξόδους προς τα δυτικά προάστια.

Όπως σημειώθηκε, γίνεται έρευνα για το αν το συγκεκριμένο έγκλημα σχετίζεται με τις ληστείες που έχουν γίνει σε περιοχές όπως τα Γλυκά Νερά, η Παλλήνη, η Αγία Παρασκευή αλλά και στα νότια προάστια. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι δράστες ξεκινούν τα μεσάνυχτα από τα δυτικά προάστια ώστε μέσω Αττικής Οδού να φτάσουν στον στόχο τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA