Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα δεδομένα στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μετά τη σύλληψη ενός Γεωργιανού κακοποιού ενώ προσπαθούσε να διαφύγει της χώρας.

Διαβάστε ακόμα: Γλυκά Νερά: Αγγίζει τους δολοφόνους η ΕΛ.ΑΣ. - Στο στόχαστρο 30 παλιοί γνώριμοι

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ο εν λόγω κακοποιός ήταν ένας από τους πέντε δράστες της ληστρικής επίθεσης, στις 7 Μαρτίου, σε κατοικία στο Πικέρμι όπου έδεσαν και χτύπησαν ηλικιωμένο ζευγάρι αλλά και την οικιακή βοηθό τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα στοιχεία του Γεωργιανού προσομοιάζουν με την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, ο οποίος έκανε λόγο για έναν από τους δράστες, που ήταν «κοντός», πιο ευτραφής και με περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που είχε ανεβάσει μέχρι τα μάτια.

Τις επόμενες ώρες οι αστυνομικοί θα είναι σε θέση να πουν με σιγουριά αν ο Γεωργιανός κακοποιός έχει κάποια σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Αν η εξέλιξη είναι θετική, τότε θα βρισκόμαστε μπροστά στην αρχή του τέλους και η εξιχνίαση του φονικού θα είναι πλέον θέμα χρόνου.

Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛ.ΑΣ 30 παλιοί «γνώριμοι» των Αρχών

Στο στόχαστρο των αστυνομικών του τμήματος ανθρωποκτονιών βρίσκονται 30 παλιοί «γνώριμοι» για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, οι οποίοι έχουν τελέσει κατά το παρελθόν παρόμοια εγκλήματα. Όπως μετέδωσε το Mega, οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γενετικό υλικό, το οποίο θα βοηθήσει στο να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν.

Οι αστυνομικοί από τους εκατοντάδες φακέλους από παρόμοιες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στα Βόρεια Προάστια, στο στόχαστρο τους έχουν βάλει 12 περιστατικά στα οποία εμπλοκή είχαν περίπου 30 κακοποιοί. Αυτά τα άτομα μέσα στις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και θα ανακριθούν για το που βρίσκονταν τις ώρες που τελέστηκε η δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα αστυνομικοί εξετάζουν δύο βασικά σενάρια για τον τρόπο δράσης των δραστών. Το πρώτο κάνει λόγο πως οι τρεις εισβολείς εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους κοντά στο σπίτι και στη συνέχεια πεζοί να έφτασαν και να εισέβαλαν στο σπίτι, σκοτώνοντας την άτυχη κοπέλα. Την ίδια στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και τέταρτος συνεργός έξω από το σπίτι σε ρόλο τσιλιαδόρου. Το άτομο αυτό ήταν σε επαφή με τους δράστες και τους ενημέρωνε ανά πάσα στιγμή. Τέλος, αναμένεται να γίνει και ανάλυση των δεδομένων από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να αναλυθεί ποια ήταν τα στίγματα των κινητών στην περιοχή εκείνη την στιγμή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA