Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαράντα ημέρες μετά το συμβόλαιο θανάτου που πλήρωσε με την ίδια του την ζωή ο αστυνομικός ρεπόρτερ, Γιώργος Καραϊβάζ, οι έρευνες της ελληνικής αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δολοφόνων του. Ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν με αυτά που έγραφε» και πως «μαζί με τον Γιώργο πέθανε και η δημοσιογραφία». 

Διαβάστε ακόμα Νικόλας Βαφειάδης: Συγκλονίζουν όσα λέει για τον Γιώργο Καραϊβάζ

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμα στοιχεία για τους δράστες. Η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες. Κάποιο στοιχείο που να μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη δεν υπάρχουν. Ο Γιώργος δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Προφανώς κάποιοι ενοχλήθηκαν από τα κείμενά του. Μαζί με τον Γιώργο δολοφονήθηκε και η δημοσιογραφία», ανέφερε ο κ. Λύτρας χαρακτηριστικά. 

Σχολιάζοντας, ακόμη, τα περι αυστηροποιήσεων των ποινών και ενδελεχών αξιολογήσεων πριν απο τις υφ΄ όρων απολύσεις κρατουμένων σημείωσε ότι «δεν πρέπει να λαμβάνονται αποφάσεις εν θερμώ» και πως «σκοπός της κράτησης δεν είναι η εκδίκηση αλλά ο σωφρονισμός». 

Σε πρόσωπα της νύχτας επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Oι έρευνες για τον ηθικό αυτουργό, αυτόν που πλήρωσε το συμβόλαιο θανάτου για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έχουν επικεντρωθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα της νύχτας που κινούνται στα νότια προάστια, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία ούτε επώνυμες μαρτυρίες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν στη δικαιοσύνη. Ο δικηγόρος της οικογένειας του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επισήμανε πως «κάποιους ενόχλησαν τα κείμενά του». 

Το ίδιο ισχύει για τον εκτελεστή αλλά και για τον συνεργό του που οδηγούσε το σκούτερ. Για τον οδηγό, μάλιστα, φέρεται να είναι συγκεκριμένος αλλοδαπός, που ζει πολλά χρόνια στη χώρα μας. Όμως η μηχανή δε βρέθηκε, ούτε κάποιοι χειροπιαστό στοιχείο στον τόπο της δολοφονίας που να τους ενοχοποιεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA