Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκινεί η μητέρα της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε βάναυσα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. «Δεν ξέρω τι να πω. Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν έχω το μυαλό να σκεφτώ, δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχουμε το μωράκι μας, που μας άφησε το κοριτσάκι μας» λέει με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 20χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Πού εστιάζουν πλέον οι Αρχές - Νέες έρευνες για τη δολοφονία της Καρολάιν

Την ίδια ώρα, και ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών του άγριου εγκλήματος συνεχίζονται, ο πρόεδρος αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, δήλωσε βέβαιος ότι θα συλληφθούν, λέγοντας ότι «έκαναν πολλά λάθη». «Έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες δολοφόνους. Η δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά έγινε από κατ’ επάγγελμα ληστές, αλλά όχι με την ουσία της λέξης. Έκαναν πολλά λάθη, οι δράστες θα συλληφθούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλιακμάνης.

Μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο κ. Καλλιακμάνης ανέφερε πως «έχουμε κρεσέντο ανθρωποκτονιών. Αφαιρούνται ζωές χωρίς καμία αναστολή. Οι ποινές είναι πολύ μικρές, κάποιοι καταδικάζονται για δέκα χρόνια και βγαίνουν στα τέσσερα».

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. 30 παλιοί γνώριμοι

Στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται 30 γνώριμοι ποινικοί, οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν τελέσει ανάλογα εγκλήματα και θα διερευνηθεί εάν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκονταν στο σπίτι της τραγωδίας

Οι αστυνομικοί από τους εκατοντάδες φακέλους από παρόμοιες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στα Βόρεια Προάστια, στο στόχαστρο τους έχουν βάλει 12 περιστατικά στα οποία εμπλοκή είχαν περίπου 30 κακοποιοί. Αυτά τα άτομα μέσα στις επόμενες ώρες θα μπουν στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και θα ανακριθούν για το που βρίσκονταν τις ώρες που τελέστηκε η δολοφονία της άτυχης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Παράλληλα αστυνομικοί εξετάζουν δύο βασικά σενάρια για τον τρόπο δράσης των δραστών. Το πρώτο κάνει λόγο πως οι τρεις εισβολείς εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους κοντά στο σπίτι και στη συνέχεια πεζοί να έφτασαν και να εισέβαλαν στο σπίτι, σκοτώνοντας την άτυχη κοπέλα. Την ίδια στιγμή εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρχε και τέταρτος συνεργός έξω από το σπίτι σε ρόλο τσιλιαδόρου. Το άτομο αυτό ήταν σε επαφή με τους δράστες και τους ενημέρωνε ανά πάσα στιγμή. Τέλος, αναμένεται να γίνει και ανάλυση των δεδομένων από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας προκειμένου να αναλυθεί ποια ήταν τα στίγματα των κινητών στην περιοχή εκείνη την στιγμή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA