Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Λαγός πέρασε το δεύτερο 24ωρο στην ειδική πτέρυγα στο ισόγειο των φυλακών Δομοκού, που έχει δημιουργηθεί για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής, έξι μήνες μετά από την καταδικαστική απόφαση του εφετείου. Ο καταδικασμένος ευρωβουλευτής έφτασε στη χώρα μας το Σάββατο και αφού πέρασε όλα τα απαραίτητα τεστ για τον κορονοϊό, είχε οδηγηθεί αρχικά σε ειδικό χώρο απομόνωσης των φυλακών.

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Λαγός: Πέρασε το πρώτο βράδυ στις φυλακές Δομοκού - Ποιες διαδικασίες θα ακολουθηθούν

Μάλιστα οι Γιάννης Λαγός, Νίκος Μιχαλολιάκος και Ηλίας Κασιδιάρης σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Mega «Live News», συναντήθηκαν για πρώτη φορά και κουβέντιασαν σε καλό κλίμα στο προαύλιο των φυλακών και έδειχναν ξανά όπως στην εποχή που σχεδίαζαν τις δράσεις του ναζιστικού μορφώματος. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Λαγός είχε αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή, είχε δημιουργήσει τον δικό του πολιτικό φορέα, με βασικό ζήτημα τριβής, την έδρα του στην Ευρωβουλή, την οποία δεν παρέδωσε αλλά και την αποζημίωση την οποία δεν διέθετε στην οργάνωση.

Στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη Περάματος

Ο Γιάννης Λαγός έχει τοποθετηθεί στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη Περάματος, Τάσο Πανταζή, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 11 χρόνια και 24 μήνες, καθώς κρίθηκε ένοχος για την επίθεση κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών, αλλά και των μελών του ΠΑΜΕ. Δίπλα από το κελί του Γιάννη Λαγού, βρίσκεται το κελί στο οποίο κρατούνται ο Νίκος Μιχαλολιάκος με τον Ηλία Χρυσαφίτη και δίπλα τους, αυτό στο οποίο κρατούνται ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Αντώνης Γρέγος.

Αυτή τη στιγμή στις φυλακές Δομοκού βρίσκονται 690 κρατούμενοι, δηλαδή 90 περισσότεροι από τους 600 που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός, με τον αρχηγό και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να προαυλίζονται μία φορά την ημέρα ξεχωριστά από τους υπόλοιπους. Ο Γιάννης Λαγός περιμένει την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών για να δει εάν θα ικανοποιηθεί το αίτημα του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού, αφού όπως υποστηρίζει εκεί μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ευρωβουλευτή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA