Μενού
  • Α-
  • Α+

Στιγμές τρόμου στο ίδιο της το σπίτι, στα Βριλήσσια, βίωσε - λίγο μετά τα μεσάνυχτα - μία 84χρονη γυναίκα, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με τρεις κουκουλοφόρους ληστές που εισέβαλαν στο διαμέρισμα της και έφυγαν «φορτωμένοι» με 30.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δράστες παραβίασαν αρχικά την εξωτερική πόρτα της οικείας της και στη συνέχεια την ξύλινη πόρτα του διαμερίσματος της, εισβάλοντας στο υπνοδωμάτιο της 84χρονης.

Διαβάστε ακόμη: Βριλήσσια: Κακοποιοί απείλησαν με μαχαίρι 84χρονη μέσα στο σπίτι της για να τη ληστέψουν

Την ξύπνησαν, την πέταξαν κάτω από το κρεβάτι και την απείλησαν με μαχαίρι για να τους πει πού έχει κρυμμένο το κομπόδεμα. Η ηλικιωμένη γυναίκα, μη προβάλλοντας καμία αντίσταση, τους υπέδειξε ένα νεσεσέρ το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 30.000 ευρώ, με τους ληστές να αρπάζουν τα χρήματα και να διαφεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σημειώνεται πως η 84χρονη τραυματίστηκε - ευτυχώς ελαφρά - στη σπονδυλική της στήλη από την πτώση, αν και δήλωσε ότι δεν ήθελε να νοσηλευτεί. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Β/Α Αττικής και το Τ.Α. Βριλησσίων, ενώ όπως διαπιστώθηκε οι κακοποιοί φορούσαν γάντια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.