Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έσωσα το παιδί μου». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του πατέρα της 11χρονης μαθήτριας ο οποίος κατήγγειλε τον εκπαιδευτικό ότι έστελνε άσεμνα μηνύματα στην κόρη του. Να σημειωθεί ότι ο εκπαιδευτικός κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε ανήλικες που δεν έχουν κλείσει τα 15 έτη, μέσω διαδικτύου. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η 11χρονη μαθήτρια της Ε' Δημοτικού, έδειξε στον πατέρα της ένα SMS με ερωτικό περιεχόμενο που φέρεται να της είχε στείλει ο 55χρονος δάσκαλος.

Διαβάστε ακόμη Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δάσκαλος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες

Μιλώντας στο OPEN TV, ο πατέρας ανέφερε ότι «μόλις το αντιλήφθηκα τρελάθηκα και προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου. Είπα στο παιδί μου ότι πρέπει να έχω πλήρη γνώση των μηνυμάτων, να μου τα λέει όλα και κάθε φορά που θα στέλνει μήνυμα (ο δάσκαλος) να μου το δείχνει». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι έπειτα από λίγες ημέρες ο δάσκαλος «εκδηλώθηκε και άρχισε να το "χοντραίνει". Τότε ήταν που πήρα το Τμήμα Ανηλίκων και πήγα με την κόρη μου στο τμήμα όπου εκεί διάβασαν τα μηνύματα. Οι αστυνομικοί ήταν πλέον πεπεισμένοι και πήγαν και τον συνέλαβαν επί τόπου». 

Σε αργία ο δάσκαλος 

Πάντως, σε αργία τέθηκε ο 48χρονος εκπαιδευτικός , σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας. Μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως υπέγραψε την πράξη που τον θέτει σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα.

Ο δάσκαλος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ενώ σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA