Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα 31 Μαΐου έχει προγραμματιστεί το άνοιγμα των γυμναστηρίων, των κέντρων αισθητικής και των χώρων δεξιώσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader, τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για τα γυμναστήρια είναι ένα self test την εβδομάδα για όλους (εργαζομένους και αθλούμενους), υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας αυξημένης προστασίας, αποστάσεις και τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής. Συγκεκριμένα, θα επιτρέπεται ένας αθλούμενος ανά 10 τ.μ., τα παράθυρα θα παραμένουν ανοιχτά και ο κλιματισμός και τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά.

Αξίζει να σημειωθεί πως από σήμερα, 28 Μαΐου, ξεκινούν οι υπαίθριες συναυλίες και οι θεατρικές παραστάσεις, για την καλοκαιρινή περίοδο με όλα τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό. Η επαναλειτουργία τους πρόκειται για το τρίτο στάδιο ανοίγματος του πολιτισμού, αφού πρώτα πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα των μουσείων και των θερινών σινεμά

Όσον αφορά τις συναυλίες και τις θεατρικές παραστάσεις, η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική από τους επισκέπτες κατά την είσοδο τους στην εκδήλωση και θα πρέπει να τηρείται ο περιορισμένος αριθμός ατόμων στο χώρο, συγκεκριμένα 50%, και οι αποστάσεις ασφαλείας. Οι προγραμματισμένες συναυλιακές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με καθήμενο κοινό, όλο το καλοκαίρι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA