Μενού
  • Α-
  • Α+

«Γυαλιά καρφιά» τα έκαναν άγνωστοι στην πολυκατοικία του όπου στεγάζεται το γραφείο του πρώην υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου. Οι διαρρήκτες διέλυσαν συνολικά εννέα γραφεία και άνοιξαν τρύπες στους τοίχους. 

Διαβάστε ακόμη: Ευκλείδης Τσακαλώτος: Άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο του - Τι έγραψε στο Facebook

Σύμφωνα με το MEGA, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στην 7όροφη πολυκατοικία της οδού Μαυροκορδάτου στο κέντρο της Αθήνας και έσκαψαν γύρω από τις κάσες και αχρήστεψαν τις πόρτες ασφαλείας γραφείων. 

Όπως εκτιμά η αστυνομία, οι δράστες πήδηξαν στην ταράτσα από διπλανό κτήριο και αφού παραβίασαν την πόρτα, ξεκίνησαν το καταστροφικό τους έργο. Οι δράστες προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στα γραφεία και πήραν λάπτοπ, ενώ σε ένα γραφείο έγραψαν και στον τοίχο. 

Πριν από περίπου έναν μήνα, άγνωστοι έκαναν ριφιφί στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον 7ο όροφο και πριν φύγουν προκάλεσαν ζημιές στην εξώπορτα. Μετά το νέο χτύπημα, οι ιδιοκτήτες ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τοποθετήσουν κάμερες ασφαλείας για να θωρακίσουν καλύτερα τα γραφεία τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA