Μενού
  • Α-
  • Α+

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν βρέθηκε DNA των δραστών στα νύχια της άτυχης κοπέλας.

Διαβάστε ακόμη: Γλυκά Νερά: Η λίστα με τους 10 υπόπτους για τη δολοφονία και η μαρτυρία της ψυχολόγου

Επιπλέον, παρά τις έρευνες της αστυνομίας και την εξέταση βίντεο από κάμερες ασφαλείας σε ακτίνα δυο τετραγώνων απο τη μεζονέτα του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά, το όχημα διαφυγής των δολοφόνων της Καρολάιν, δεν βρέθηκε.

Sun για Γλυκά Νερά: Οι διαρρήκτες που δολοφόνησαν την Καρολάιν ίσως να μην συλληφθούν ποτέ

Στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά εστιάζει χθεσινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun, κάνοντας λόγο ότι το έγκλημα ίσως να μην εξιχνιαστεί ποτέ.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «ελπίδες που σβήνουν» καθώς οι «διαρρήκτες που δολοφόνησαν τη Βρετανίδα μητέρα, μπορεί να μην συλληφθούν ποτέ». Παράλληλα το συγκεκριμένο άρθρο συνεχίζει επιρρίπτοντας ευθύνες στην ελληνική αστυνομία, αναφέροντας ότι «έχει αποτύχει εδώ και εβδομάδες να συλλάβει» τους «ερασιτέχνες», όπως τους αποκαλεί  εγκληματίες.

Παράλληλα η Sun αναφέρεται σε δηλώσεις ειδικών, οι οποίοι παρακολουθούν τις προσπάθειες της αστυνομίας να εντοπίσει τους δράστες της δολοφονία της Καρολάιν και οι οποίοι υποστηρίζουν ότι μετά από τρεις εβδομάδες το μυστήριο θα έπρεπε να έχει λυθεί.

Η Sun παραθέτει δηλώσεις του εγκληματολόγου, Απόστολου Λύτρα, ο οποίος αναφέρει ότι «αν ήταν μία συνηθισμένη ληστεία θα είχε εξιχνιαστεί μέχρι τώρα. Διαβάζουμε ότι δεν υπάρχει DNA, δεν υπάρχουν αποτυπώματα και ότι υπάρχουν λίγα στοιχεία και ακόμα θεωρούνται ερασιτέχνες. Κάτι δεν είναι σωστό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα οι ελληνικές αρχές έχουν μειώσει τον αριθμό των πιθανών υπόπτων σε 10. Μάλιστα ένας αστυνομικός ανέφερε στη Sun ότι πρόκειται «για σκληρούς κακοποιούς από διαφορετικές χώρες».«Είναι μία δύσκολη υπόθεση. Έχει πάρει περισσότερο απ’ ότι θα περιμέναμε για να εξιχνιαστεί αλλά πλησιάζουμε», προσθέτει ο αστυνομικός.

Παράλληλα το δημοσίευμα παραθέτει και δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος υποστηρίζει ότι η αστυνομία είναι κοντά στην εξιχνίαση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, προσθέτοντας όμως ότι όντως «η υπόθεση έχει τραβήξει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA