Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με τους αστυνομικούς να ερευνούν τώρα και τον ρόλο της γυναίκας που εμφανίστηκε ως ψυχολόγος του ζευγαριού. Τώρα, η γυναίκα που υποστηρίζει ότι είναι ψυχολόγος με τον Σύλλογο Ψυχολόγων Ελλάδος να ζητεί την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και την ίδια να απαντά ότι δεν θα προχωρήσει σε καμία δήλωση έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών για το παρελθόν της. Οι αστυνομικοί αναμένεται να την καλέσουν ξανά για κατάθεση, καθώς θέλουν να διαπιστώσουν εάν λόγω της δουλειάς της γνώριζε ευαίσθητες πληροφορίες του ζευγαριού και εάν με κάποιο τρόπο αυτές οι πληροφορίες διέρρευσαν σε τρίτους. 

Διαβάστε ακόμη: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν, ούτε όχημα διαφυγής

Οι Αρχές τώρα ψάχνουν με κάθε τρόπο να απαντήσουν για το εάν γνώριζαν οι δράστες ή όχι για τα χρήματα που είχε το ζευγάρι στο σπίτι ή επέλεξαν τυχαία να μπουν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων: Να καταθέσει τα πτυχία της

Με την επιστολή του ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητεί από τη συγκεκριμένη γυναίκα που έχει δώσει και συνεντεύξεις να καταθέσει μέσα σε 48 ώρες το πτυχία της από ΑΕΙ Ψυχολογίας καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου του ελληνικού κράτους. 

«Επειδή η αντιποίηση του επαγγέλματος του Ψυχολόγου από πρόσωπα που δεν έχουν την ιδιότητα του Ψυχολόγου πλήττει βάναυσα το κύρος του επαγγέλματός μας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις έντονες αντιδράσεις συναδέρφων Ψυχολόγων για την πρόσφατη παρουσία σας στην Αστυνομία και στα ΜΜΕ με την επαγγελματική ιδιότητα της Ψυχολόγου και το βιογραφικό σας στην ιστοσελίδα www.medylife.gr, παρακαλούμε εντός δύο ημερών να προσκομίσετε στον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων, εάν έχετε, πτυχίο ΑΕΙ Ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος Ψυχολόγου του Ελληνικού κράτους», αναφέρει σε επιστολή ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων προς την Ελένη Μυλωνοπούλου.

Η απάντησης της ψυχολόγου της Καρολάιν στον Σύλλογο

Η Ελένη Μυλωνοπούλου, η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στα Γλυκά Νερά, μετά τις καταγγελίες του συλλόγου ψυχολόγου, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα κάνει καμία δήλωση. Η ίδια «απαντά» μέσω της δικηγόρου πως δεν θα κάνει καμία δήλωση ή σχόλιο παρά τα «καρφιά» που άφησε νωρίτερα την Παρασκευή ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ). Χωρίς να ξεκαθαρίζει αν είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας ή εάν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος - κάτι που ζητεί ο ΣΕΨ δίνοντας μάλιστα και διορία 48 ωρών να τα προσκομίσει - η κυρία Μυλωνοπούλου τονίζει πως θεωρεί «άκαιρη» την όποια δήλωση ή ανακοίνωση σχετικά με τα όσα έχουν λάβει χώρα κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η δικηγορική εταιρεία που την εκπροσωπεί, υποστηρίζει πως θα απέχουν από δηλώσεις για την υπόθεση για τρεις λόγους, που αφορούν τον Κώδικα Περί Δικηγόρων, το γεγονός πως βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα των Αρχών για την εξιχνίαση της υπόθεσης αλλά και ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη της δολοφονηθείσας 20χρονης.

Η επιστολή της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας

Σύμφωνα με επιστολή της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας, που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο, από το 2018 είχε γνωστοποιηθεί ότι απέβαλε την Ελένη Μυλωνοπούλου από τις τάξεις της, όπου φέρεται να ανήκε. Σύμφωνα με τη Μεγάλη Στοά, η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν «παρέστησε ψευδώς σε όλους όσοι συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους». 

Επίσης, πάντα σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η Μεγάλη Στοά, «η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης, ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Μυλωνοπούλου: «Η Καρολάιν μιλούσε, της έλεγα μη μιλάς, ο κόσμος ζηλεύει»

Η ίδια η Ελένη Μυλωνοπούλου, είχε χαρακτηρίσει ως ψέμα όσα ακούγονται ως φήμες, περί ασφάλειας ζωής της θανούσης. «Η Καρολάιν δεν μου είχε αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω από πού προκύπτει αυτό, αλλά είναι ένα ψέμα. Και πρέπει να έχουμε και κοινή λογική. Για να κάνει κάποιος ασφάλεια 1 εκατ. ευρώ, που λένε ότι την έκανε ο πατέρας της, ο πατέρας της είναι ένας άνθρωπος κατάκοιτος, με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η μητέρα της είναι μια αξιέπαινη γυναίκα, που από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα δούλευε και ό,τι έκανε το έκανε με τα χέρια της. Πώς λοιπόν κάνεις μια ασφάλεια 1 εκατ. ευρώ; Πόσο πρέπει να δίνεις τον μήνα; Και γιατί ένα παιδί 20 ετών να κάνει τέτοια ασφάλεια; Αυτό υπερβαίνει τη λογική. Η Καρολάιν δεν μου είχε αναφέρει ποτέ κάτι τέτοιο».

Η Ελένη Μυλωνοπούλου έσπευσε μάλιστα να προσθέσει ότι «η Καρολάιν ήταν ένα παιδί που μιλούσε. Ο,τι είχε το έλεγε. Και θα σας πω και κάτι… Ηταν ένα κοριτσάκι έξω καρδιά, που ό,τι είχε το έλεγε. Και πάντα τη συμβούλευα: “Μη μιλάς τόσο πολύ. Μη λες τι κάνεις στη ζωή σου. Ο κόσμος είναι κακός και ζηλεύει… Μη μιλάς. Ζηλεύουν την ευτυχία σου”».

Σύζυγος Καρολάιν: Δεν έχει την παραμικρή σχέση η ψυχολόγος

Από την πλευρά του ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είχε δηλώσει πρόσφατα ότι επισκέπτονταν μαζί με τη σύζυγό του τη συγκεκριμένη ψυχολόγο, προκειμένου να τους βοηθήσει και να τους καθοδηγήσει ώστε η νεαρή μητέρα να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που αντιμετώπιζε μετά τη γέννηση του μωρού της.

Μάλιστα, δήλωνε ότι «η ψυχολόγος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έρευνα» και ότι τον «έχουν κουράσει οι εικασίες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA